Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:31 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Se caută firmă pentru elaborarea studiului de fezabilitate Municipalitatea Constanţa intenţionează să înfiinţeze un incubator de afaceri

ro

03 May, 2017 00:00 1889 Marime text
Primăria anunţă consultarea pieţei privind achiziţia serviciului de elaborare studiu de fezabilitate pentru înfiinţarea unui incubator de afaceri în municipiul Constanţa, în conformitate cu Legea nr. 102/19.05.2016 privind incubatoarele de afaceri, Ordinul nr. 17/01.02.2017 privind aprobarea responsabilităţilor Ministerului pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat pentru aplicarea prevederilor Legii nr. 102/2016 privind incubatoarele de afaceri, ghidul solicitantului - condiţii generale pentru Programul Operaţional Regional 2014-2020 şi ghidul solicitantului - condiţii specifice de accesare a fondurilor - versiune supusă consultării pentru POR 2014-2020, Apelul de proiecte 2.1B - Incubatoare de afaceri.
 
Astfel, se solicită opinia agenţilor economici, în vederea elaborării caietului de sarcini şi estimării valorice, cu privire la oferta de preţ pentru determinarea valorii estimate a serviciului de elaborare studiu de fezabilitate privind înfiinţarea unui incubator de afaceri în municipiul Constanţa.
 
Cerinţe minime privind capacitatea tehnică şi/sau profesională necesare pentru elaborarea studiului de fezabilitate aferent înfiinţării unui incubator de afaceri în municipiul Constanţa, pentru a determina viabilitatea şi impactul acestuia: stabilirea infrastructurii incubatorului, tipul, mărimea, resursele disponibile, ofertele de servicii, potenţialii rezidenţi ai incubatorului de afaceri, sprijinul local şi regional, precum şi situaţia economică din regiune.

Data-limită de transmitere a propunerilor este 9.05.2017, iar data-limită de consultare este 12.05.2017. Orice persoană interesată are posibilitatea de a transmite oferta de preţ în vederea determinării valorii estimate, cu respectarea celor precizate în anunţ.
Propunerile vor fi transmise la adresa de email programe@primaria-constanta.ro.
 
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii