Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:03 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Schimbări în Consiliul de Administraţie al RADET

ro

27 Feb, 2014 00:00 2007 Marime text
Primăria municipiului Constanţa anunţă demararea procedurii de selecţie şi recrutare a unui membru al Consiliului de Administraţie (CA) al RADET Constanţa. Potrivit anunţului, membrul CA trebuie să aibă cetăţenia română şi domiciliul în municipiul Constanţa, o stare de sănătate corespunzătoare funcţiei pentru care candidează, atestată pe bază de documente medicale valabile, şi capacitate deplină de exerciţiu. Printre condiţiile specifice se numără absolvirea de studii superioare, experienţa în administrarea/managementul unor regii autonome sau a unor societăţi comerciale profitabile din domeniul de activitate al regiei, inclusiv societăţi din sectorul privat.

Recrutarea unui membru în CA-ul RADET va avea loc în două etape, anume selecţia dosarelor de înscriere şi intervievarea candidaţilor selectaţi. Pentru prima etapă a procedurii sunt necesare CV-urile aspiranţilor la această funcţie şi copii ale documentelor acestora, care se depun în plic închis, pe care se specifică numele şi prenumele candidatului şi menţiunea „Candidatura pentru postul de membru al CA al RADET Constanţa”, până la data de 13.03.2014, ora 12.00, la sediul Primăriei Constanţa. Selecţia dosarelor va avea loc pe 13 martie, începând de la ora 14.00, iar numele persoanelor selectate pentru interviu vor fi publicate la avizierul Primăriei Constanţa, în aceeaşi zi.

Cea de-a doua etapă a interviului se va derula pe 14 martie, de la ora 15.00. Potrivit anunţului, candidaţii selectaţi vor fi invitaţi la interviu alături de un consultant extern şi de o comisie de recrutare numită în cadrul Primăriei Constanţa. Rezultatul final al selecţiei va fi afişat pe site-ul RADET Constanţa şi la avizierul primăriei pe 14 martie.
În pofida faptului că în anunţul de selecţie e specificat şi un număr de telefon pentru aşa numitele relaţii suplimentare, nimeni din biroul cu pricina nu a putut oferi informaţii legate de selecţia membrului din CA-ul RADET.
Menţionăm că din Consiliul de Administraţie al RADET fac parte cinci membri, unul dintre aceştia fiind chiar directorul RADET, Ilie Rachieru.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii