Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:15 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

SC Termica Năvodari SRL va semna primul contract de preluare a unei asociaţii de proprietari

ro

13 Mar, 2012 00:00 2041 Marime text
termica-ecoterm.jpgSalariul unui administrator angajat de SC Termica Năvodari va fi de 1.400 de lei, iar al unei femei de serviciu de 800 de lei.

Munca reprezentanţilor SC Termica Năvodari în ceea ce priveşte campania de informare a locuitorilor vizavi de avantajele gestionării asociaţiile de proprietari nu a fost în zadar. În cursul zilei de azi, reprezentanţii societăţii vor semna primul contract de preluare a unei asociaţii de proprietari.

Termica-directorManuAlexandru.jpg„Au venit la noi, le-am dat contractul. Este vorba despre 67 de apartamente de pe strada Nucilor, blocurile CP. Sperăm că şi restul asociaţiilor de proprietari vor înţelege că vor avea avantaje. În primul rând, administratorul, care va fi angajatul nostru, va discuta cu furnizorii, cu Primăria, pentru a intermedia rezolvarea problemelor care vor apărea. Mai mult, în cazul unor defecţiuni sau reparaţii, locatarii vor suporta doar materialele, nu şi manopera", a declarat Alexandru Manu, directorul SC Termica Năvodari SRL. Acesta a precizat că i-a selectat deja şi pe viitorii angajaţi. „Societatea va prelua asociaţiile de proprietari din oraş. Avem deja o listă cu 40 de persoane, 20 de administratori şi 20 de femei de serviciu, care vor administra cele 9.500 de apartamente din Năvodari. Astfel, unui administrator şi unei femei de serviciu le vor reveni 500 de apartamente. Salariul unui administrator va fi de 1.400 de lei, iar al unei femei de serviciu de 800 de lei", a mai menţionat Alexandru Manu. Reamintim că aleşii locali din Năvodari au aprobat ca societatea Termica să poată presta servicii către asociaţiile de proprietari din oraş. În ultima şedinţă, consilierii locali au votat o completare a hotărârii prin care să poată fi angajat personal care să presteze aceste servicii.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • marius 13 Feb, 2013 11:09 Presiunea apei calde in calorifere este mult mai mica fata de anii anteriori de unde si incalzirea caloriferelor se face doar pe jumatate chiar daca au fost aerisite si curatate in prealabil,nu cred ca agentul termic are mai mult de 30 de grade la intrare....locuiesc pe strada tasaul nr 1,bl t 1a!