Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:25 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

SC Confort Urban SRL se mută (galerie foto)

ro

06 Oct, 2015 00:00 3610 Marime text


Într-un referat înaintat municipalităţii luna trecută, directorul general al SC Confort Urban SRL, Cristinel Viorel Farcaş, se plânge că actualul sediu, situat în Piaţa Ovidiu nr. 9, nu oferă condiţii optime pentru desfăşurarea activităţii. El susţine că imobilul este într-o stare avansată de degradare, nu a beneficiat de investiţii, nu are izolaţie şi centrală termică, de ani buni nu a mai fost zugrăvit şi are probleme la structura de rezistenţă.
 
Pentru a uşura misiunea administraţiei locale, Farcaş a identificat şi a sugerat unde ar putea funcţiona pe viitor SC Confort Urban SRL. „În strada Vârful cu Dor nr. 10 funcţionează un sediu secundar al societăţii noastre, o clădire P+ 2, amenajată şi modernizată, cu toate utilităţile necesare desfăşurării unei activităţi optime. (…) Propun mutarea sediului social al SC Confort Urban SRL din strada Piaţa Ovidiu nr. 9 în strada Vârful cu Dor nr. 10“, precizează directorul general.
 
Cum membrii Consiliului de Administraţie au aprobat în unanimitate mutarea, acum, consilierilor municipali nu le mai rămâne de îndeplinit decât o formalitate.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii