Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:22 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Şapte străzi din Palazu Mare vor intra în reabilitare

ro

25 Sep, 2014 00:00 3902 Marime text
Autorităţile locale constănţene se pregătesc să reabiliteze străzile şi drumurile publice din cartierul Palazu Mare. În acest sens, Primăria Constanţa a eliberat, pe data de 22 septembrie, şapte certificate de urbanism al căror obiect constă în „elaborare studiu de fezabilitate pentru construirea drumurilor publice din cartierul Palazu Mare“ pentru SC Confort Urban SRL. Valabilitatea celor şapte certificate de urbanism este de 24 de luni, adică până pe data de 22 septembrie 2016.
 
Astfel, pe 22 septembrie, municipalitatea a eliberat următoarele acte: certificat de urbanism nr. 2964 pentru elaborare studiu de fezabilitate în vederea construirii unui drum public pe strada Ionel Teodoreanu, cartierul Palazu Mare, certificat de urbanism nr. 2965 pentru elaborarea unui studiu de fezabilitate, etapa I, pentru construirea drumului public - strada Barbu Catargi, cartier Palazu Mare, certificatul de urbanism 2966 pentru elaborare studiu de fezabilitate, etapa I, pentru construirea drumului public - strada Eugen Lovinescu, cartier Palazu Mare, certificatul de urbanism nr. 2967 pentru elaborare studiu de fezabilitate, etapa I, pentru construire drum public - strada Henri Coandă, de la o distanţă de 10 metri faţă de limita carosabilă laterală a bulevardului Tomis (DN 2A), spre nord-est din municipiul Constanţa, certificat de urbanism nr. 2961 pentru elaborare studiu de fezabilitate pentru construire drum public - strada Corneliu Baba, certificat de urbanism nr. 2962 pentru elaborare studiu de fezabilitate, etapa I, pentru construire drum public - strada Corneliu Coposu (sectorul de la strada Recoltei până la o distanţă de zece metri faţă de limita carosabilă laterală a bulevardului Tomis – DN 2A), precum şi certificat de urbanism nr. 2963 pentru elaborare studiu de fezabilitate, etapa I, pentru construirea drumului public - strada George Topîrceanu (sectorul de la strada Corneliu Baba la strada Recoltei).
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • encica marian 25 Nov, 2014 00:08 Si cum e posibil ca pe strada corneliu coposu din 9 metri cat are latime sa asfaltezi 3 metri doar pe o parte doar in romania e posibil asa ceva,dar de fapt s'au terminat alegerile ce mai conteaza,impozitele tot asa sa fie la jumate cum fac ei strada!