Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:20 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Șantier pe strada Ștefan cel Mare! Încep lucrările din proiectul "Acces și mobilitate pietonală în zona centrală a municipiului Constanța”

ro

06 Oct, 2020 00:00 4488 Marime text
  • Primăria Municipiului Constanța a eliberat autorizația de construire numărul 1372 din data de 2 octombrie 2020
  • Fostul edil, Decebal Făgădău, a depus cererea pentru UAT Constanța
Primăria Municipiului Constanța a eliberat autorizația de construire numărul 1372 din data de 2 octombrie 2020, pentru UAT Municipiul Constanța prim primar Decebal Făgădău (la momentul când a fost depusă cererea) pentru proiectul privind mobilitatea pietonală din centrul Constanței.
Astfel, prin autorizația de construire numărul 1372 din data de 2 octombrie 2020 se certifică „Organizarea de șantier pentru lucrările aferente obiectivului "Acces și mobilitate pietonală în zona centrală a municipiului Constanța", de pe strada Ștefan cel Mare, autorizat cu A.C. nr. 2012/07.11.2019. Valabilitatea documentului este de 12 luni.
Vă reamintim că, la începutul anului 2019, Primăria Constanţa a atribuit contractul de elaborare documentaţie tehnico-economică aferentă obiectivului de investiţii „Acces şi mobilitate pietonală în zona centrală a municipiului Constanţa”.

Valoarea totală a achiziţiei (fără TVA) a fost de 878.000 de lei. Contractul a revenit societăţii Urban Scope SRL, cu sediul social în Bucureşti.
 
Asociaţii societăţii sunt Dorel Vasile Daneci şi Cătălina Floriana Gondea. Dorel Vasile Daneci este şi administratorul societăţii. Domeniul de activitate principal: „activităţi de arhitectură”.


Proiectul „Acces şi mobilitate pietonală în zona centrală a municipiului Constanţa” este finanţat din fonduri ale Uniunii Europene, în cadrul Programului Operaţional Regional 2014-2020, Axa Prioritară 4, Prioritatea de Investiţii, Obiectivul Specific 4.1 - Reducerea emisiilor de carbon în municipiile reşedinţă de judeţ.
 
Citește și

Proiectul de mobilitate pietonală în zona centrală a municipiului Constanța intră la vot

Mobilitate pietonală în zona centrală: Urban Scope bifează un nou contract cu Primăria Constanţa

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • fani 06 Oct, 2020 08:38 In orice tara civilizata teapa data cu modernizarea acestei strazi nu ar ramane nesanctionata !Dupa ce s-au cheltuit milioane de euro ,dupa nici 7 ani se face o alta investitie !