Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:23 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Rută ocolitoare în dreptul localităţilor 2 Mai şi Vama Veche O societate din Capitală va amenaja drumuri de exploatare în Limanu

ro

12 Dec, 2013 00:00 2097 Marime text
Primăria comunei Limanu a finalizat licitaţia publică pentru modernizarea drumurilor de exploatare agricolă. Contractul de finanţare aferent acestui proiect, care a intrat în licitaţie publică în acest an, a fost încheiat în 2012, pe data de 27 februarie, între Agenţia de Plăţi pentru Dezvoltare Rurală şi Pescuit şi Unitatea Administrativ Teritorială - Comuna Limanu. Valoarea estimată a contractului de achiziţie publică având ca obiect „Modernizare drumuri de exploatare agricolă, comuna Limanu, judeţul Constanţa” este de 3.597.641,14 lei (exclusiv TVA), având un echivalent a 814.664,55 de euro.

Societatea care a câştigat, în urma licitaţiei publice, contractul, şi care urmează să amenajeze drumuri de exploatare agricolă în Limanu este Teloxim Con SRL. Firma are sediul social în strada Dâmboviţa numărul 59, Sector 6, Bucureşti şi îi are ca asociaţi pe Theodor Berna şi Loredana - Georgia Caldray.  Societatea se ocupă cu lucrări de construcţii a clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale. Însă, în adunarea generală a asociaţilor din data de 20 februarie a.c., cei doi acţionari au decis să suplimenteze obiectul de activitate al societăţii cu activităţi de întreţinere peisagistică şi de cultivare a plantelor pentru înmulţire.

Acţionarul principal, Theodor Berna, a fost consilier al lui Traian Băsescu în perioada în care acesta era primar al Capitalei. De asemenea, Theodor Berna controlează şi firma Tehnologica Radion.
La sfârşitul lunii octombrie, primarul Nicolae Iustin Urdea susţinea că agentul economic, care va câştiga licitaţia (unul dintre cei patru ofertanţi), va amenaja în Limanu drumuri de exploatare ce vor asigura pentru utilajele grele o rută ocolitoare în dreptul localităţilor 2 Mai şi Vama Veche.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii