Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:56 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Reparaţii la acoperiş şi bani pentru salarii Bugetele instituţiilor constănţene vor fi suplimentate (documente)

ro

31 Jul, 2014 00:00 2330 Marime text
Consiliul Judeţean Constanţa (CJC) dezbate, în şedinţa de astăzi, mai multe proiecte de hotărâre referitoare la rectificarea bugetului de venituri şi cheltuieli pentru patru instituţii constănţene. Este vorba despre Muzeul de Istorie Naţională şi Arheologie Constanţa, despre Teatrul de Stat Constanţa, despre Biblioteca Judeţeană „I.N. Roman“ şi despre Direcţia Publică Judeţeană de Evidenţă a Persoanelor Constanţa.
În ceea ce priveşte bugetul Muzeului de Istorie Naţională şi Arheologie Constanţa, aşa cum se menţionează în proiectul de hotărâre, acesta va fi rectificat cu suma de 700.000 de lei pentru plata salariilor din luna septembrie şi din trimestrul IV (octombrie-decembrie 2014). Conform proiectului, rectificarea are loc în urma unei solicitări făcute de instituţie.

În ceea ce priveşte Teatrul de Stat Constanţa, instituţia cere o suplimentare a bugetului cu 264.900 de lei, sumă necesară, potrivit proiectului de hotărâre, pentru reparaţii la acoperişul instituţiei, pentru instalaţia electrică şi pentru instalaţie cu sprinklere, dar şi pentru datorii către furnizori şi funcţionarea instituţiei, mai exact, pentru cheltuieli cu bunuri şi servicii.

Bugetul de venituri şi cheltuieli pe anul 2014 al Bibliotecii Judeţene „I.N. Roman” va fi suplimentat cu suma de 190.000 de lei. Rectificarea este necesară, conform proiectului, pentru: „iluminat şi încălzire, apă/canal şi salubritate, carburanţi şi lubrifianţi, piese schimb, materiale şi servicii cu caracter funcţional, furnituri de birou, alte bunuri şi servicii pentru întreţinere şi funcţionare, reparaţii curente, obiecte de inventar, deplasări interne, cărţi, abonamente şi publicaţii periodice“.

Cât despre bugetul Direcţiei Publice Judeţene de Evidenţă a Persoanelor Constanţa, „modificările sunt între liniile aceluiaşi capitol bugetar «bunuri şi servicii» şi nu s-au adus modificări la totalul bugetului“.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii