Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:06 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Regizorul Erwin Şimşensohn, față în față cu comisia de evaluare a managementului Teatrului de Stat Constanța (document)

ro

21 Mar, 2020 00:00 4794 Marime text

Consiliul Județean a aprobat regulamentul cadru de organizare și desfășurare a evaluării managementului Teatrului de Stat Constanţa, pe anul 2019.
Facem mențiunea că începând din luna august a anului trecut, TSC are un nou director în persoana regizorului Erwin Şimşensohn, după ce a câștigat concursul de proiecte de management. 
După analiza proiectului de management, Şimşensohn a primit nota 9, iar la proba interviu - 9,50.


Potrivit regulamentului care poarte fi consultat în secțiunea documente, evaluarea managementului de către Consiliul Județean Constanța, pentru Teatrul de Stat Constanţa, se realizează în conformitate cu dispoziţiile Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 189/2008 privind managementul instituţiilor publice de cultură, cu modificările şi completările ulterioare, aprobată prin Legea nr. 269/2009.

Prezentul regulament-cadru reglementează procedura prin care autoritatea verifică modul în care au fost realizate obligaţiile asumate prin contractul de management în raport cu resursele financiare alocate în anul 2019 (stabilită în contractul de management) şi prevederile sale se aplică de la încheierea contractului de management până la 31 decembrie 2019.
Evaluarea managementului este organizată în două etape, astfel: a) prima etapă: analiza raportului de activitate întocmit de managerul Teatrului de Stat Constanța; b) a doua etapă: susţinerea raportului de activitate de către manager în cadrul unui interviu, desfăşurat la sediul autorităţii Direcției de Turism și Coordonarea Instituțiilor de Cultură Subordonate din strada Magnoliei, BL. L 4, Constanţa), conform deciziei autorităţii.

Evaluarea managementului este în plină desfășurare și se va încheia pe 26 martie 2020, cu susţinerea raportului de activitate de către manager în cadrul unui interviu. Comisia de evaluare anuală, denumită în continuare comisia, este desemnată de Consiliul Judeţean Constanţa, autoritate reprezentată prin ordonatorul principal de credite, prin HCJC nr.77/18.02.2020, este compusă din reprezentanţi ai autorităţii, în proporţie de o treime şi din specialişti în domeniul de activitate a instituţiei, în proporţie de două treimi:un reprezentant al autorității din cadrul Consiliului Județean Constanța și doi specialiști în domeniu.

 

Citește și:

A promovat concursul Şimşensohn, oficial, manager al Teatrului de Stat Constanţa

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii