Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:11 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Raport de activitate În primul an de mandat, consilierul Muhscină a direcţionat către primării sumele defalcate din TVA şi impozit pe venit (document)

ro

26 Jul, 2017 00:00 2185 Marime text
Consilierul judeţean PNL George Muhscină şi-a depus raportul de activitate după primul an de mandat, potrivit Legii 215/2001, art. 51, alin. 4. Muhscină este membru în Comisia de Buget-Finanţe, în cadrul căreia s-au analizat oportunitatea şi viabilitatea bugetară ale tuturor alocărilor de fonduri publice gestionate de CJC.
 
„Pe parcursul mandatului, am devenit membru al Comisiei de analiză a solicitărilor autorităţilor locale pentru sumele defalcate din TVA şi impozit pe venit“.
 
În ultimul an, Muhscină susţine că a organizat întâlniri cu primarii aleşi din localităţile constănţenilor, cu obiectivul de a cunoaşte care sunt priorităţile de investiţii din comunităţile acestora.
 
„În calitate de membru al Comisiei de Buget-Finanţe şi de membru al Comisiei de analiză a solicitărilor autorităţilor locale pentru sumele defalcate din TVA şi impozit pe venit, am lucrat împreună cu colegii mei pentru a stabili o grilă cât mai justă de distribuţie a fondurilor disponibile către comunităţile cu cele mai clare nevoi: infrastructură, educaţie, sănătate sau ordine publică“, a mai notat consilierul liberal în raportul de său de activitate, pe care îl puteţi consulta integral în secţiunea „Documente“.
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii