Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:49 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

PSD arată cu degetul şi face ce ştie mai bine - fură munca altora.... Chesoi - „Exclus! Primarul de la Vulturu nu candidează pentru PSD. Este în continuare în PNŢCD"

ro

27 Mar, 2012 00:00 1661 Marime text
Nicuşor Constantinescu, preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa, a anunţat că primarii localităţilor Hârşova, Ion Corvin, Tortoman şi Vulturu vor candida, la alegerile din 10 iunie, din partea PSD.

Dacă primarii Dumitru Nedea (Ion Corvin) şi Tudorel Nădrag (Hârşova) au trecut oficial la PSD, edilii din Tortoman şi Vulturu şi-ar fi dat doar acordul de principiu că vor candida din partea social-democraţilor.

Donţu: „Am aflat din presă de plecarea primarului Chitic"

Preşedintele Partidului Ecologist din România, filiala Constanţa, Gheorghe Donţu, spune că a aflat de la presă că primarul Lucian Chitic de la Tortoman ar candida la locale din partea PSD. Şi totuşi, Donţu afirmă că nu are ce-i reproşa acestuia: „Personal, nu am fost anunţat că va candida pentru PSD. Îmi amintesc însă că în 2008, la două săptămâni după ce a câştigat alegerile, Lucian Chitic mi-a telefonat şi mi-a anunţat că va trece sub oblăduirea PSD şi a lui Nicuşor Constantinescu, pentru că de la Consiliul Judeţean vin banii. Sigur că, în alegeri, oamenii îi dăduseră şi un gir ecologist şi nu putea să treacă oficial la PSD, deoarece acest lucru ar fi însemnat reluarea alegerilor, însă eu ca lider politic pot să înţeleg că, dincolo de apartenenţa politică, să fii primar înseamnă grija faţă de oameni. Ce pot să spun, că USL, care arată cu degetul spre alţii acuzându-i că racolează, face ceea ce ştie cel mai bine, chivernisindu-se cu un primar făcut de alţii? Nu am ce să-i reproşez primarului", a declarat Gheorghe Donţu.

Chesoi: „Primarul Berbec nu va fi niciodată PSD, a fost şi va rămâne ţărănist"

Liderul ţărăniştilor constănţeni a părut cel mai iritat de anunţul făcut de preşedintele CJC, Nicuşor Constantinescu. Chesoi a pus mâna pe telefon, a vorbit cu Eugen Berbec, primarul din Vulturu, şi ca urmare a discuţiei a precizat că anunţul lui Constantinescu „este o gogomănie, o dorinţă de-a sa cel mai probabil...". „V-am spus că nu pot să cred că primarul Berbec va candida din partea PSD şi nu m-am înşelat. Este exclus! Am discutat chiar acum şi probabil numai educaţia şi diplomaţia de care dă dovadă cel mai tânăr primar din judeţ i-a determinat pe cei de la PSD să se gândească că ar putea candida din partea lor. Este adevărat că în calitate de primar a participat la mai multe întâlniri organizate de Consiliul Judeţean, dar nu a promis niciodată că va candida pentru PSD. Nicuşor l-a anunţat ca pe-o dorinţă de-a lui, nu ca pe o certitudine", a conchis Tudorel Chesoi.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii