Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:49 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Proiect pentru creşterea eficienţei energetice la Şcoala nr. 17 „Ion Minulescu“ din Constanţa, demarat de municipalitate

ro

04 Jul, 2016 00:00 3941 Marime text

 
Şcolii nr. 17 din Constanţa i se pregăteşte ceva. Primăria Constanţa face o solicitare pentru consultare de piaţă. Obiectivul pe care municipalitatea îl are în vedere este Şcoala Gimnazială nr. 17 „Ion Minulescu“ din Constanţa.
 
Şcoala nr. 17 va beneficia de un proiect-pilot privind creşterea eficienţei energetice. În primul rând, se cere elaborarea unui audit energetic aferent obiectivului de investiţii „Creşterea eficienţei energetice a imobilului Şcoala Gimnazială nr. 17 «Ion Minulescu», Constanţa“ - ofertă de preţ în vederea determinării valorii  estimate a serviciului (raport de audit energetic, certificat de performanţă energetică pentru clădirea reabilitată după finalizarea execuţiei lucrărilor).
 
De asemenea, pentru acelaşi proiect, municipalitatea aşteaptă oferte de preţ şi pentru elaborarea unui studiu de teren (studiu  geotehnic) - ofertă de preţ în vederea determinării valorii estimate a serviciului, inclusiv avizarea studiului la exigenţă „Af“ de  către un verificator atestat, conform legislaţiei în vigoare. Se mai caută însă şi un elaborator de expertiză tehnică aferentă obiectivului de investiţii.
 
Consultarea se va desfăşura doar în sistem  electronic, orice persoană/organizaţie   interesată având posibilitatea de a transmite   oferta de preţ în vederea determinării valorii   estimate a serviciului, la adresa de e-mail antoanela.dinu@primaria-constanta.ro. Informaţiile cu privire la rezultatul consultării  vor fi publicate pe www.e-licitatie.ro şi pe www.primaria-constanta.ro.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii