Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:13 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Proiect de 450.000 lei la Pecineaga. Vezi stadiul acestuia

ro

14 Aug, 2013 00:00 1836 Marime text
Primarul comunei Pecineaga, Lili Pîslaru, susţine că în atenţia administraţiei locale se află un proiect privind amenajarea unui centru zonal de informare.
 
Clădirea acestuia, prevăzută cu parter şi mansardă, va fi construită în spatele Primăriei comunei Pecineaga, pe o suprafaţă de 1.100 de metri pătraţi. Proiectul urmează să fie finanţat din fonduri europene, declară Lili Pîslaru. Potrivit acestuia, în momentul de faţă, „se aşteaptă declanşarea procedurii de finanţare”, proiectul în valoare de 450.000 lei, depus în urmă cu doi ani, primind deja aprobările necesare.

„În cadrul centrului se vor ţine întâlniri pe diverse teme cu reprezentanţi ai autorităţilor locale din Amzacea, Topraisar şi Comana”, declară primarul Lili Pîslaru.
Întrebat dacă şcolile sunt pregătite pentru începerea noului an şcolar, Lili Pîslaru a menţionat că „lucrările de igienizare ale unităţilor de învăţământ au fost iniţiate cu ceva timp în urmă”. „Cei 800 de copii vor începe şcoala în cele mai bune condiţii”, a mai afirmat acesta. Amintim că la Pecineaga funcţionează două unităţi de învăţământ şi o grădiniţă, iar la Vânători, sat aflat în administrarea Primăriei comunei Pecineaga, îşi desfăşoară activitatea o şcoală şi o grădiniţă.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii