Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:00 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primarul din Techirghiol a fost la bordul aeronavei care a ratat aterizarea la Kogălniceanu „Este bine că suntem pe pământ"

ro

23 Jan, 2012 00:00 999 Marime text
Pasagerii au ajuns pe Aeroportul Băneasa, de unde un autocar pus la dispoziţie de compania aeriană i-a adus cu bine acasă

Comandantul unui avion cu 115 pasageri la bord a renunţat să mai aterizeze ieri pe Aeroportul Mihail Kogălniceanu, fiind redirecţionat pe Aeroportul Băneasa. Pilotul aeronavei a considerat precare condiţiile de frânare. Avionul ar fi trebuit să efectueze şi zborul retur Constanţa - Pisa, însă din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile a fost anulat de companie. La bordul aeronavei s-a aflat şi primarul oraşului Techirghiol, Adrian Stan. „Este bine că suntem pe pământ. Cursa a fost puţin agitată. De la pilot am înţeles că era îngheţată pista şi de aceea nu s-a putut ateriza. Este o cursă low cost - acestea sunt mai dificile. Dar pentru judeţul nostru este mai mult decât binevenit să existe o rută Constanţa -Pisa", a declarat şeful autorităţii locale din Techirghiol. Primarul a precizat că tuturor pasagerilor li s-a pus la dispoziţie de către compania aeriană un autocar pentru a se întoarce la Constanţa. Deplasarea edilului în Italia a fost în interes de serviciu, participând la întâlnirea oraşelor balneare, desfăşurată la Roma. La acest eveniment a fost prezent şi comisarul european pe turism, Antonio Tajani. Primarul a vizitat Camera Deputaţilor de la Roma, dar şi sediul Ministerului Culturii, având în vedere că anul 2012 este anul culturii României în Italia. „Am profitat de ocazie pentru a-l invita pe comisarul european pe turism, Antonio Tajani, să participe la întâlnirea pe teme privind lacurile, organizată în zilele de 30 şi 31 martie la Techirghiol. Mi-a promis că va veni", a declarat şeful autorităţii locale.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii