Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:45 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primarul comunei Cumpăna, alături de ambasadorul Turciei la Bucureşti (galerie foto)

ro

30 Aug, 2017 00:00 2690 Marime text
Excelenţa Sa Osman Koray Ertaş, ambasador al Turciei la Bucureşti, şi Hacı Ahmet Daştan, coordonatorul Agenţiei de Cooperare şi Coordonare Turcă TİKA, au fost prezenţi la Tulcea cu ocazia inaugurării proiectului implementat de TIKA pentru Secţia de Neonatologie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Tulcea.
  
La întâlnire, alături de conducerea Spitalului Tulcea şi de preşedintele Consiliului Judeţean, Horia Teodorescu, a fost prezent si primarul comunei Cumpăna, ec. Mariana Gâju, cea care a încurajat în permanenţă implementarea unor astfel de proiecte.
 
Unitatea sanitară din Tulcea a primit, prin acest proiect, aparatură medicală extrem de importantă pentru Spitalul Judeţean (incubatoare, masă de resuscitare, ecograf etc.), toate acestea venind în întâmpinarea nevoilor micilor pacienţi tulceni care necesită asistenţă medicală de urgenţă în cadrul Secţiei de Neonatologie.
 
Un rol deosebit de important în realizarea acestei legături între Spitalul Judeţean şi TIKA îl are şi deputatul Iussein Ibram, cel care s-a implicat activ în realizarea acestui proiect la Tulcea.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii