Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
15:52 25 04 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Techirghiol a fost prezentă la Târgul de Turism de la Bucureşti

ro

19 Mar, 2012 01:38 867 Marime text
Techirghiol_-_Adrian_Stan.jpgStaţiunea Techirghiol a avut stand la Târgul de Turism de la Bucureşti. Alături de delegaţia de la malul mării a participat la târg şi primarul oraşului, Adrian Stan.

Primăria Techirghiol a fost prezentă şi în acest an la Târgul de Turism al României din capitală. Evenimentul a început joi şi s-a încheiat ieri. La târg au fost prezenţi peste 320 de expozanţi din rândul autorităţilor locale cu destinaţie turistică şi al operatorilor turistici. Prezenţa staţiunii Techirghiol la târg a fost posibilă prin accesarea unui proiect european intitulat „Să redescoperim Techirghiolul". „Încercăm să aducem în atenţia tuturor oraşul Techirghiol, pentru a beneficia de prezenţa în număr mare a turiştilor. Din păcate, am constatat că localitatea noastră - foarte cunoscută altădată - se regăseşte foarte puţin la asemenea târguri şi acest proiect a venit să rezolve această lipsă a noastră de pe piaţa românească de profil", a declarat Adrian Stan, primarul oraşului. Şeful autorităţii locale a afirmat că standul destinaţiei turistice Techirghiol a fost vizitat de foarte multe personalităţi, precum Cristian Petrescu - actualul ministru al Turismului, de reprezentanţi de ambasade, dar şi de simpli vizitatori interesaţi de tratamentele cu nămolul sapropelic de la

Techirghiol. De precizat că aceasta nu este prima participare a staţiunii la Târgul de Turism de la Bucureşti. Oraşul a fost prezent şi la ediţia târgului de anul trecut. „Am mai participat şi la câteva târguri de profil regionale desfăşurate la Braşov şi la Cluj", a mai mărturisit edilul. Proiectul european menit să promoveze staţiunea Techirghiol se va încheia la sfârşitul acestei luni cu un simpozion internaţional despre lac şi nămol. Simpozionul va avea loc la Techirghiol, în perioada 30 - 31 martie. Amintim că obiectivul proiectului european îl constituie promovarea produselor turistice specifice staţiunii Techirghiol ca destinaţie turistică pentru tineret, cultură şi sănătate.

Ti-a placut articolul?

Comentarii