Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:06 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria reia procedura de selecţie Finanţarea nerambursabilă, neinteresantă pentru voleiul feminin constănţean

ro

12 Apr, 2012 00:00 955 Marime text
Administraţia locală constănţeană anunţă reluarea procedurii de selecţie a ofertelor proiectelor sportive privind finanţarea nerambursabilă a participării voleiului feminin constănţean la competiţiile sportive ce vor fi organizate de Liga Naţională de Volei în 2012.

Data limită pentru depunerea ofertelor este 15 mai, ora 10.00, la sediul Primăriei Municipiului Constanţa din Piaţa Ovidiu nr. 9, ofertele urmând a fi deschise în aceeaşi zi, la 12.00, în prezenţa membrilor comisiei de selecţie a ofertelor. Documentaţia de atribuire a selecţiei cuprinde: caietul de sarcini privind selecţia publică a ofertelor sportive, instrucţiunile pentru ofertanţi, formularele - documente, ce pot fi obţinute de la sediul Primăriei Constanţa din Piaţa Ovidiu.

Potrivit informaţiilor publicate pe site-ul Primăriei, atribuirea contractului se va face în baza următoarelor criterii: valoarea cea mai scăzută a fondurilor financiare nerambursabile solicitate pentru participarea voleiului feminin constănţean la ediţia de campionat 2012 - 50 de puncte pentru cea de pe locul I, 30 de puncte pentru cea de pe locul 2, 15 puncte pentru cea de pe locul 3; raportul realizat între valoarea contribuţiei proprii pentru participarea voleiului feminin constănţean la ediţia de campionat 2012 şi valoarea (suma) solicitată - 25 de puncte pentru un raport de peste 20%, 15 puncte pentru un raport cuprins între 15% şi 20%, 5 puncte pentru un raport cuprins între 10% şi 15%. Al treilea criteriu este experienţa în organizarea şi participarea echipei la ediţiile de campionat care s-au derulat în anii anteriori: 25 de puncte pentru o experienţă minimă de 3 ani; 15 puncte pentru o experienţă cuprinsă între 2 şi 3 ani; 5 puncte pentru o experienţă de 1 an. Potrivit Direcţiei Relaţii Internaţionale şi Organizare Evenimente din cadrul Primăriei Constanţa, procedura va fi reluată pentru că la prima „strigare", pe 15 martie, nu s-a prezentat nimeni.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii