Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:56 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria oraşului Ovidiu promovează cultura Spectacolul „Lacul lebedelor“, jucat în aer liber, pe scena debarcaderului de pe lacul Siutghiol

ro

15 May, 2019 00:00 2470 Marime text

La iniţiativa primarului oraşului Ovidiu, George Scupra, autoritatea publică locală a semnat un contract de colaborare cu Teatrul Naţional de Operă şi Balet „Oleg Danovski”. În baza acestei colaborări, anul acesta vor fi demarate în comun o serie de evenimente culturale, pe scena debarcaderului de pe lacul Siutghiol.
 
Iată că, în luna iunie, un eveniment de excepţie va avea loc în premieră pentru România, în oraşul Ovidiu. Vorbim despre spectacolul „Lacul lebedelor“, jucat în aer liber. Iniţiativa Primăriei Ovidiu are loc în parteneriat cu Teatrul Naţional de Operă şi Balet „Oleg Danovski“ Constanţa. „Vă aşteptăm să luaţi parte la un eveniment cultural excepţional! Spectacolul va avea loc pe data de 22 iunie, de la ora 21.00, pe scena de pe lac (Parc Faleză Lac Ovidiu)“, a transmis primarul oraşului Ovidiu, George Scupra.
 
Spectacolul, jucat pentru prima dată în aer liber, pe scena debarcaderului de pe lacul Siutghiol, în zona Parcului Faleză Lac Ovidiu, este o premieră în România. Coregrafia îi aparţine lui Mihai Babuşka, după L. Ivanov - M. Petipa. Scenografia este semnată de Adriana Urmuzescu, iar asistenţă coregrafie - Corina Dumitrescu şi Monica Cherecheş. Muzică - Piotr Ilici Ceaikovski. La evenimentul cultural inedit sunt aşteptaţi locuitorii oraşului şi nu numai.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii