Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:34 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cadou de Mărţişor Primăria Năvodari a efectuat o nouă extragere pentru proiectul „Ideea mea, norocul tău“

ro

04 Mar, 2015 00:00 1295 Marime text
Primăvara a început în mod favorabil pentru locuitorii oraşului Năvodari. Comisia de organizare și desfășurare a proiectului „Ideea mea, norocul tău“ a efectuat, în a doua zi a lunii martie, o nouă rundă de extrageri pentru a afla numele celor 300 de norocoşi care vor fi scutiţi de plata agentului termic pe luna precedentă. Mai mult, pe 1 şi pe 2 martie, toate doamnele şi domnişoarele din oraş au primit în dar mărţişoare chiar de la reprezentanţii autorităţii publice locale.
 
Iniţiat în luna noiembrie a anului 2011 de primarul Nicolae Matei, pentru a-i determina pe abonaţii la sistemul centralizat să nu se debranşeze, proiectul „Ideea mea, norocul tău“ a ajuns la cea de a 38-a ediție. Cei mai norocoși 300 de năvodăreni sunt scutiți, lunar, de plata agentului termic. Reamintim că proiectul este destinat abonaţilor din sistemul centralizat, care, prin participarea la aceste extrageri, îşi iau angajamentul că, timp de doi ani nu se vor debranşa. Proiectul „Ideea mea, norocul tău“ se adresează tuturor abonaţilor, indiferent de venitul lunar pe care îl au. Singura condiţie pentru a beneficia de această scutire este ca participanţii să fie la zi cu plata la întreţinere.

 Mărţişoare, mărţişoare

 Mii de mărţişoare au fost împărţite de autorităţile din Năvodari doamnelor şi domnişoarelor din oraş. În luna dedicată lor, reprezentatele sexului frumos au primit din partea administraţiei locale mărţişoare personalizate. Simbolurile primăverii au fost împărţite pe străzile din oraş sau în instituţiile de învăţământ. Pentru a fi siguri că nicio doamnă nu va fi uitată, reprezentanţii Primăriei Năvodari au colindat tot orașul pentru a le dărui doamnelor și domnișoarelor un mărțișor și un gând bun.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii