Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:33 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Constanţa „va spune“ ALO la un alt serviciu de telefonie fixă?! (document)

ro

06 Dec, 2016 00:00 2044 Marime text
Reprezentanţii administraţiei locale din Constanţa şi-au manifestat intenţia de a achiziţiona serviciul de telefonie fixă.

Ceea ce urmează a fi cumpărat se referă la servicii de bază: servicii de telefonie fixă - circuite ISDN PRA; servicii auxiliare - centrală telefonică de instituţie; instalare şi punere în funcţiune centrală telefonică de instituţie, precum şi mentenanţă şi service pentru centrală telefonică de instituţie, reţele telefonice de instituţie, aparate telefonice. În anunţul de intenţie al Primăriei Constanţa se menţionează faptul că „serviciul de telefonie fixă va respecta standardele impuse de către Autoritatea Naţională de Reglementare în Comunicaţii - ANCOM“.
 
Deocamdată, municipalitatea consultă piaţa şi solicită preţ pentru acest serviciu de telefonie fixă până pe 8 decembrie, ora 14.00, data-limită de consultare fiind 12 decembrie anul curent. Firma care va obţine contractul va trebui să asigure serviciul de telefonie fixă în 19 locaţii ale Primăriei Constanţa. De asemenea, potrivit caietului de sarcini, la sediul Primăriei vor fi furnizate servicii de telefonie fixă ce constau în două circuite de tip ISDN PRA care „vor asigura 60 de căi simultane de convorbire“. Aceeaşi sursă confirmă că reprezentanţii municipalităţi vor o centrală telefonică ce va asigura interioare digitale şi analogice în toate locaţiile.
La ora actuală, Primăria Constanţa deţine 43 de aparate telefonice digitale marca Panasonic KX - T7230X şi 163 de aparate telefonice analogice.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii