Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:18 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bani publici nerambursabili Primăria Constanţa se pregăteşte de organizarea Triathlon Challenge Mamaia 2015

ro

18 Jun, 2015 00:00 2223 Marime text
La fel ca în anii trecuţi, Primăria Municipiului Constanţa îşi propune ca, şi de această dată, să acorde fonduri financiare nerambursabile din bugetul propriu al municipiului Constanţa pentru organizarea Triathlonului 2015. Potrivit programului evenimentelor culturale, artistice şi sportive planificate în scopul promovării turistice a municipiului şi staţiunii Mamaia în anul 2015, publicat pe pagina de Facebook a Primăriei încă de la începutul anului, Triathlon Challenge Mamaia ITU European Cup va avea loc în luna septembrie. În 2014, Clubul Sportiv Smart Atletic a fost cel care şi-a adjudecat contractul, pe data de 30 iunie. Clubul a fost fondat în 2004, de Ioan Stoica, fost ciclist în echipa de aur a României, și de Vlad Stoica, multiplu ironman triathlon finisher.
 
Anul acesta, cei care vor să obţină fondurile nerambursabile pentru organizarea evenimentului sportiv „Triathlon 2015“ trebuie să depună ofertele până la data de 30 iulie, ora 12.00, la sediul din Piaţa Ovidiu. Ofertele se vor deschide în data de 31 iulie, ora 12.00, în prezenţa membrilor comisiei de selecţie.
 
Documentaţia de atribuire a contractului cuprinde: caietul de sarcini privind selecţia publică a ofertelor sportive, instrucţiunile pentru ofertanţi şi formularele. Documentele pot fi procurate de la sediul Primăriei Municipiului Constanţa din Piaţa Ovidiu nr. 9, în urma unei solicitări scrise.
 
Atribuirea contractului de acordare a fondurilor financiare nerambursabile necesare organizării evenimentului sportiv „Triathlon 2015“ se va face pe baza principiului „cel mai mare punctaj obţinut“ în limita bugetului aprobat, punctaj realizat ca urmare a aplicării mai multor criterii.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii