Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:56 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Constanţa face modificări în Regulamentul privind acordarea de finanţări pentru activităţi sportive

ro

09 Aug, 2019 00:00 1436 Marime text
Municipalitatea a lansat în consultare publică proiectul de hotărâre privind modificarea HCL nr. 229/2019 privind aprobarea Regulamentului privind acordarea de finanţări din bugetul municipiului Constanţa, pentru activităţi sportive organizate în baza Legii nr.69/2000 a educaţiei fizice şi sportului.
 
Proiectul de hotărâre poate fi consultat pe site-ul oficial la adresa www.primaria-constanta.ro sau la sediul Primăriei Constanţa şi poate fi obţinut în format electronic, pe bază de cerere. Propunerile, sugestiile sau opiniile cu valoare de recomandare pe marginea proiectului pot fi trimise în scris: prin poştă, la sediul Primăriei municipiului Constanţa din str. Cuza Vodă nr. 27 sau prin email, la adresa evenimentel@primaria-constanta.ro.
 

Modificările aduse HCL 229/2019

 
Potrivit municipalităţii, prin intermediului proiectului se introduce la pct. 6 - procedura evaluării şi selecţionării cererilor de finanţare din Anexa la HCL 229/2019 a următorului articol: Art.45^1. „Pe parcursul întregului an competiţional sau sezon competiţional Consiliul local al municipiului Constanţa are posibilitatea de a suplimenta sau diminua suma alocată ca finanţare unei structuri sportive în urma analizării performanţelor obţinute de către aceasta“.
 
Totodată se modifică pct. 7, art. 46 prin care se introduc date-limită de desfăşurare a programelor sportive. Acesta va avea următorul conţinut: Art.46. Finanţarea programelor sportive se aprobă pentru activităţile derulate în anul competiţional, incluzând şi perioada precompetiţională a acestuia până la data de 31 decembrie. „În cazul jocurilor sportive la care sezonul competiţional se desfăşoară pe perioada a doi ani calendaristici/ fiscali, este acceptată finanţarea pentru întreg sezonul competiţional, incluzând şi perioada precompetiţională a acestuia, defalcat în perioade distincte: până la 31 decembrie şi începând cu 1 ianuarie”, se mai arată în proiectul care modifică Regulamentul privind acordarea de finanţări din bugetul municipiului Constanţa, pentru activităţi sportive organizate în baza Legii nr.69/2000 a educaţiei fizice şi sportului.
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii