Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:50 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Constanța Borduri moderne și trotuare recondiționate în cartierul Palazu Mare

ro

12 Feb, 2020 08:09 2559 Marime text
Angajații SC Confort Urban SRL continuă lucrările de consolidare a infrastructurii trotuarelor în cartierul Palazu Mare.
Pe strada Santinelei, porțiunea cuprinsă între strada Alexandru Sahia și strada Dumbrăveni, bordurile vechi sunt înlocuite cu unele moderne iar pe strada Dumbrăveni muncitorii continuă decopertarea zonei pietonale.
Programul de modernizare a tramei stradale va include și recondiționarea carosabilului. După finalizarea reabilitării trotuarelor, carosabilul va fi decopertat pentru a fi asfaltat.
Pentru a nu îngreuna intervenția utilajelor, locuitorii orașului sunt rugați să nu staționeze autovehiculele în zonele în care se execută lucrări.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Alex 12 Feb, 2020 21:33 Dar in cartierul Palazu Mare pe strada Valea Morii când aveți de gând sa asfaltați ?? Va bateți joc de noi de atâția ani. Ați asfaltat inde ați cruț voi. Toți de pe str. valea Morii își plătesc taxele și impozitele și au actele la zi și coi va bateți joc de noi. Nu vreți sa asfaltați str Valea morii de mai bine de 5 ani. Alooo Fagadau lasă manevrele fati datoria de primar. Tu ai pretenții sa te votam in schimb tu nu faci nimik. Vino la Palazu Mare str. valea Morii pe partea la lac și sa vedem dacă tu Reușești sa ieși cu mașina la cât noroi e aici zici ca suntem in anii 60. Mie scârbă de câta neputința și nesimțire puteri sa aveți. Știți doar sa cereți dar in schimb nu oferiți nimik b