Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:24 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Constanţa a încheiat sesiunea de selecţie pentru proiecte nonprofit din domeniul cultural. Iată câştigătorii! (document)

ro

09 Jul, 2018 00:00 2180 Marime text
Sesiunea de selecţie de proiecte nonprofit de interes general din domeniul cultural s-a încheiat, potrivit reprezentanţilor municipalităţii. Bugetul alocat sesiunii de selecţie a fost 450.000 de lei TVA inclus, iar cuantumul maxim de finanţare pentru un proiect, de 225.000 de lei, cu TVA inclus.
 
Ofertele au fost evaluate de comisia de selecţie şi evaluare, în baza prezentei grile de evaluare: claritatea viziunii, originalitatea şi calitatea proiectului, apreciate pe baza propunerii tehnice - 30 de puncte, fezabilitatea proiectului - 20 de puncte, promovarea proiectului - apreciată pe baza propunerii tehnice - 15 puncte. Rezultatele şi impactul proiectului - apreciate pe baza propunerii tehnice - 25 de puncte iar bugetul - 10 puncte.
 
Potrivit reprezentanţilor Primăriei Constanţa, la procedura de evaluare şi selecţie a proiectelor din domeniul cultural (altele) a fost declarată admisă oferta Asociaţiei Cultart. Totodată, a fost declarată respinsă oferta Asociaţiei Cultural-Sportiv-Educative Galactica Constanţa - Sinergie pentru Viitor.
 
În acelaşi context menţionăm că Asociaţia Ecsia Social Org, Asociaţia Culturală Metropolis şi Asociaţia Arche au fost descalificate deoarece nu au îndeplinit condiţiile de conformitate, susţin reprezentanţii municipalităţii.
 
Precizăm că Asociaţia Cultart, cu sediul în Bucureşti, a obţinut personalitate juridică pe 5.04.2017 de la Judecătoria Sectorului 6 Bucureşti.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii