Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:33 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Constanţa a cheltuit peste un milion de lei pentru ghiozdanele preşcolarilor şi şcolarilor constănţeni

ro

11 Aug, 2018 00:00 1976 Marime text
Primăria Constanţa a finalizat procedura de achiziţie de rechizite şcolare pentru elevii constănţeni. Astfel, anul şcolar ar trebui să înceapă fără grija cumpărăturilor pentru familiile cu venituri reduse.
Reprezentanţii municipalităţii anunţă că în prima zi de şcoală şcolarii şi preşcolarii din municipiul Constanţa vor găsi pe bănci ghiozdane echipate cu toate rechizitele de care au nevoie.

Cele peste 31.000 de ghiozdane achiziţionate de Primăria Municipiului Constanţa pentru începutul anului şcolar, în valoare de peste 1.200.000 de lei, vin la pachet şi cu penare, acuarele, caiete, blocuri de desen, cărţi de colorat şi creioane de colorat, bineînţeles, diferenţiate în funcţie de vârstă, grădiniţă, clasele 0-IV şi V-VIII.

Ghiozdanul pentru grădiniţă cuprinde carte de colorat, creioane de colorat, culori cerate, un set de batoane din plastilină şi planşetă pentru scris.
Cel pentru clasele 0-IV are în interior un bloc de desen, cinci caiete dictando, cinci caiete de matematică, acuarele, penar complet echipat cu stilou, creioane, carioci, riglă şi radieră iar cel pentru clasele V-VIII are înăuntru cinci caiete studenţeşti de română, cinci de matematică, penar şi trusă de geometrie.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii