Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:29 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria comandă un nou studiu al calității aerului în municipiul Constanța

ro

24 Dec, 2020 00:00 1570 Marime text
 
  • Primăria Constanța consultă piața în vederea determinării valorii estimate a serviciului de „Elaborare a studiului de calitatea aerului în Municipiul Constanța și a Planului de calitate a aerului în Municipiul Constanța"
  • Data limită pentru transmitere propuneri este 04.01.2021
  • Consultarea de piață se va desfășura doar în sistem electronic

Primăria Constanța consultă piața în vederea determinării valorii estimate a serviciului de „Elaborare a studiului de calitatea aerului în Municipiul Constanța și a Planului de calitate a aerului în Municipiul Constanța".
 
Studiile vor fi realizate în conformitate cu prevederile Legii nr. 104 din 15 iunie 2011 privind calitatea aerului înconjurător, precum și cu prevederile H.G. 257 din 27 aprilie 2015 privind aprobarea Metodologiei de elaborare a planurilor de calitate a aerului, a planurilor de menținere a calității aerului.
 
Propunerea financiară va cuprinde costul total al serviciului, exprimat în lei, cu taxa pe valoarea adăugatăevidențiată distinct.
 
Data limită pentru transmitere propuneri este 04.01.2021 iar data limită de consultare este 06.01.2021.
 
Consultarea de piață se va desfășura doar în sistem electronic, orice persoană/organizație interesată având posibilitatea de atransmite oferta de preț în vederea determinării valorii estimate a achiziției serviciului de „ElaborareaStudiuluidecalitatea aerului în Municipiul Constanța și a Planului de calitate a aerului în Municipiul Constanța", la adresa de mail proiecte@primaria-constanta.ro. Informațiile cu privire la rezultatul consultării vor fi publicate pe www.e-licitație.ro.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii