Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:52 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria achiziţionează plăcuţe pentru rutele culturale „Lupoaica“ şi „Lampa Japoneză“

ro

18 Feb, 2017 00:00 2259 Marime text
Primăria Constanţa a lansat o nouă procedură de consultare a pieţei prin care se solicită preţ pentru confecţionarea, inscripţionarea şi montarea unor plăcuţe pentru statuia „Lupoaica“, de la intersecţia străzii Traian cu bulevardul Tomis, „Lampa Japoneză“, din parcul Tăbăcărie, şi a 28 de panouri pentru promovarea rutelor culturale propuse de Muzeul de Istorie Naţională şi Arheologie Constanţa (MINAC).
 
Firmele interesate mai pot depune oferte de preţ şi pentru o a treia achiziţie, a serviciilor de montare a unor panouri de promovare a rutelor culturale propuse de MINAC, în cadrul proiectului LIMEN. Se vor monta 28 de panouri, cu dimensiunea de 75 cm x 60 cm. În cadrul procedurii de consultare a pieţei, se solicită preţ pentru confecţionarea, inscripţionarea şi montarea unor plăcuţe pentru statuia „Lupoaica“, de la intersecţia străzii Traian cu bulevardul Tomis.
 
Plăcuţele vor avea dimensiunea de 100 cm x 30 cm şi vor fi confecţionate şi montate două bucăţi pentru inscripţionare - format landscape, pe fond auriu. Materialul din care vor fi confecţionate plăcuţele va fi din aluminiu compozit de 3 mm grosime, iar imprimarea textelor va fi de tip print UV; textul se va scrie cu alinierea centrată, de culoare neagră, cu majuscule şi diacritice, adaptat dimensiunilor, în limba latină şi traducerea în limba română.
Conţinutul textului va fi înaintat odată cu fiecare ordin de lucru. Plăcuţa va fi montată prin lipire cu adeziv de exterior rezistent la intemperii.
 
În cadrul consultării, se solicită ofertă de preţ pentru o plăcuţă similară, cu dimensiuni de 28 cm x 14 cm, care va fi amplasată pe monumentul „Lampa Japoneză“, din parcul Tăbăcărie, dăruită în 1982 de administraţia din Yokohama, Japonia, la sărbătorirea a cinci ani de înfrăţire cu Constanţa.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii