Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:39 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria a lansat un chestionar pentru proprietarii imobilelor situate în centrul vechi al municipiului Constanța

ro

30 Apr, 2020 00:00 2449 Marime text
Municipalitatea îi invită pe locuitorii sau proprietarii imobilelor situate în centrul istoric al Constanței să participle la elaborarea propunerilor de dezvoltare urbană sustenabilă integrată pentru Peninsula prin completarea unui chestionar.

Propunerile proprietarilor imobilelor din centrul istoric se vor concretiza în: actualizarea planului urbanistic zonal Peninsula, prin care se stabilesc reglementările urbanistice în baza analizei contextului social, cultural istoric, urbanistic şi architectural; soluții alternative și integrate pentru reactivarea clădirilor existente în centrul istoric, pentru care Primăria municipiului Constanța participă la Proiectul Rețeaua de transfer URBACT III „ALT/BAU- soluții alternative și integrate pentru activarea clădirilor neutilizate” sau alte proiecte care vor fi dezvoltate ulterior.
În cadrul chestionarului, proprietarii sunt îndemnați să ofere date despre imobilul deținut, povestea clădirii dacă ea există sau date despre planurile  pentru imobilul deținut pe termen scurt și mediu. Totodată, locuitorii sunt întrebați dacă sunt mulțumiți sau nu de modul în care s-a realizat dezvoltarea urbanistică în zona Peninsulară.

Chestionarul în format word poate fi descărcat AICI- chestionar word sau în format pdf, AICI- chestionar pdf, apoi completat, scanat sau fotografiat și trimis prin email la adresa urbact@primaria-constanta.ro.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii