Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:49 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Prima şedinţă din 2014 CJC dezbate azi bugetele instituţiilor din subordine

ro

30 Jan, 2014 00:00 1528 Marime text
Consiliul Judeţean Constanţa (CJC) se reuneşte astăzi, de la ora 13.00, în prima şedinţă ordinară din acest an. Evenimentul are loc în Sala Remus Opreanu a Prefecturii Constanţa, şi nu în Aula Bibliotecii Judeţene I. N. Roman, aşa cum se întâmplă de obicei. Până la închiderea ediţiei, pe ordinea de zi a şedinţei figurau 36 de proiecte de hotărâre.
Multe dintre acestea vizează aprobarea bugetului de venituri şi cheltuieli pe 2014 pentru mai multe instituţii printre care se numără Teatrul de Stat Constanţa, Teatrul pentru Copii şi Tineret „Căluţul de Mare” Constanţa, Camera Agricolă Judeţeană Constanţa, Muzeul de Artă, Muzeul de Istorie Naţională şi Arheologie Constanţa, Regia Autonomă Judeţeană de Drumuri şi Poduri Constanţa, Direcţia Judeţeană a Distribuţiei şi Exploatării Filmelor Constanţa, Complexul Muzeal de Ştiinţe ale Naturii şi Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Constanţa.

Tot în şedinţa de astăzi, consilierii judeţeni dezbat un proiect de hotărâre privind suplimentarea aportului de capital social al SC Domeniul Public şi Privat Judeţean SRL.
Pe ordinea de zi a fost inclus şi un proiect referitor la aprobarea comisiilor pentru evaluarea anuală a managerilor instituţiilor publice de cultură aflate sub autoritatea CJC pentru anul 2013, precum şi unul ce prevede aprobarea comisiei de concurs de proiecte de management, dar şi a caietului de obiective pentru concursul de proiecte de management pentru Teatrul de Sat Constanţa.
Nu mai puţin important, CJC dezbate şi proiectul privind aprobarea regulamentului de organizare şi desfăşurare a concursului pentru ocuparea funcţiei de manager persoană fizică la Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie Constanţa.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii