Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:18 17 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Președintele CJ, Mihai Lupu și-a numit reprezentantul în Consiliile de Administrație ale spitalelor Județean și de Pneumoftiziologie de la Palazu Mare

ro

10 Dec, 2020 00:00 5230 Marime text
 
  • Prin dispoziții de președinte, șeful administrației județene, Mihai Lupu și-a numit reprezentanții în Consiliile de Administrație al Spitalului Clinic Județean de Urgență Constanța, respectiv, de Pneumoftiziologie de la Palazu Mare
  • Sorin Viorel Ciutureanu este reprezentantul președintelui CJC în cele două Consilii de Administrație, în timp ce, Ionuț – Cornel Ionescu este membru supleant
 
Prin dispoziții de președinte, șeful administrației județene, Mihai Lupu și-a numit reprezentanții în Consiliile de Administrație al Spitalului Clinic Județean de Urgență Constanța, respectiv, de Pneumoftiziologie de la Palazu Mare.
Astfel, Sorin Viorel Ciutureanu este reprezentantul președintelui CJC în cele două Consilii de Administrație, în timp ce, Ionuț – Cornel Ionescu este membru supleant, vezi secțiunea "documente".
 
Ciutureanu este șeful Companiei Naționale Oil Terminal, în timp ce Ionescu, fostul director Unifarm SA este și consilierul personal al lui Mihai Lupu pe probleme de sănătate.
 
De asemenea, recent, printr-o altă dispoziție, Sorin Ciutureanu, a fost desemnat membru în Consiliul de Administraţie al SC RAJA SA Constanţa, unde Consiliul Judeţean este acţionar.
 
Citește și:

Mihai Lupu și-a mai adus un consilier de la partid, în cabinetul de la Consiliul Județean

Gelil Eserghep, consilierul onorific al președintelui CJ Constanța, pe probleme de minorități

Președintele CJ Constanța, Mihai Lupu și-a făcut echipa. Și-a desemnat consilierii personali, pe administratorul județului dar și pe șeful Corpului de Control (documente)



 

Tags: Mihai Lupu


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii