Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:20 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Prefectul județului Constanța Silviu Coșa a mers la muncă cu autobuzul. „Mereu am fost adeptul alternativelor în mobilitatea urbană”

ro

26 Mar, 2021 12:46 1557 Marime text


Prefectul județului Constanța, Silviu Coșa, s-a alăturat campaniei „Vinerea verde” și a mers astăzi la serviciu cu autobuzul. El a transmis și un mesaj puternic prin care recomandă mijloacele alternative de transport, prietenoase cu mediul înconjurător.

„Mereu am fost adeptul alternativelor în mobilitatea urbană. Poate sunt subiectiv, pentru că sunt pasionat de ciclism şi caut, atunci când este posibil, să mă deplasez fără maşină. Aşa că am primit cu bucurie vestea că românii sunt încurajați, de Ministerul Mediului, Apelor şi Pădurilor, să lase vinerea maşinile acasă.
 
Este un prim pas pe care putem să-l facem cu toții, pentru un mediu mai curat şi un oraş în care să ne obişnuim cu termenul de sustenabilitate.
 
Recunosc că nu am mai fost de ceva vreme cu autobuzul şi vreau să subliniez că am găsit condiții bune, curățenie, dezinfectanți şi distanțare (aici e meritul călătorilor)”, a spus prefectul Silviu Coșa, care a lăsat și un mesaj de încurajare, citându-l pe Kofi Anna.
 
"Să fim buni administratori ai Pământului pe care l-am moștenit. Toți trebuie să împărțim ecosistemele fragile ale Pământului și resursele prețioase, iar fiecare dintre noi are un rol de jucat în conservarea lor. Dacă vom continua să trăim împreună pe acest pământ, trebuie să fim cu toții responsabili pentru el" - Kofi Annan
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii