Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:17 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ponta spune că urmează o analiză. Decizia va fi luată miercuri Pentru moment, Bola nu “zboară” din Prefectura Constanţa

ro

31 Jan, 2014 00:00 1663 Marime text
Chiar dacă, începând de miercuri seară, s-a tot vehiculat informaţia potrivit căreia prefectul Eugen Bola ar urma să fie demis pentru că nu ar fi gestionat corespunzător situaţiile de criză cauzate de condiţiile meteo din timpul codului roşu, acest lucru nu s-a întâmplat. Vicepremierul Liviu Dragnea nu a anunţat, în timpul video-conferinţei de ieri după amiază, demiterea reprezentantului Guvernului în teritoriu la Constanţa. Chiar şi aşa, ieri, atmosfera nu a fost deloc una plăcută printre liberali. Amintim, în această ordine de idei, că Eugen Bola a fost numit prefect al judeţului Constanţa în noiembrie 2012, cu susţinerea PNL. Tocmai de aceea, liberalii constănţeni au fost destul de agitaţi. Iniţial, ei au catalogat informaţia legată de o posibilă demitere din funcţie drept o diversiune. Susţin că lui Bola nu i se poate reproşa, în contextul mai sus menţionat, nimic. Poate, doar poate, faptul că nu ar fi avut comunicarea ideală cu Centrul.

Interesant este însă că premierul Victor Ponta a anunţat, aseară, că este nemulţumit de activitatea prefectului judeţului Constanţa. La rândul său, vicepremierul Gabriel Oprea a precizat că i-a propus primului ministru ca activitatea lui Bola în timpul deszăpezirii să fie analizată. Dacă va fi cazul, a precizat Ponta, în şedinţa de Guvern de miercuri va fi decisă schimbarea prefectului de Constanţa.
Vocile nemulţumite din rândul liberalilor nu ezită să declare că mandatul de prefect al judeţului Constanţa este în continuare foarte râvnit de colegii lor de alianţă, social democraţii.
În ceea ce priveşte susţinerea PNL Constanţa pentru Eugen Bola la conducerea Prefecturii Constanţa, aceasta rămâne constantă, potrivit declaraţiilor deputatului George Dragomir, liderul liberalilor tomitani.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii