Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:40 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Plecare importantă din echipa președintelui Consiliului Județean Constanța, Mihai Lupu!

ro

22 Jul, 2021 00:00 4401 Marime text


⦁    Fostul șef al Corpului de Control al Consiliului Județean Constanța a părăsit instituția
⦁    George Drăgan a cerut transferul la primăria Ovidiu, în funcția publică de conducere șef serviciu al Serviciului achiziții, contracte, programe și proiecte
⦁    Până să fie cooptat în echipa de CJC, Drăgan fusese consilier al primarului de la Ovidiu, George Scupra iar la alegerile locale de anul trecut a candidat pentru un mandat de consilier județean, la care a renunțat ulterior


Prin dispoziția 330/07.07.2021, președintele Consiliului Județean Constanța, Mihai Lupu a semnat încetarea exercitării temporare a funcției publice de conducere vacante de Director General Adjunct, gradul II al Direcției Generale Economico-Financiare de către George Drăgan  și revenirea pe postul deținut anterior, începând cu data de 12.07.2021, respectiv cel de șef al Corpului de Control al Consiliului Județean.

Ulterior, prin dispoziția nr. 331/07.07.2021, Lupu a semnat transferul la cerere al lui George Drăgan, șef Serviciu, gradul II al Serviciului Control, în funcția publică de conducere șef serviciu al Serviciului achiziții, contracte, programe și proiecte din cadrul Primăriei orașului Ovidiu, începând cu data de 12.07.2021.

Până să fie cooptat în echipa de CJC, Drăgan fusese consilier al primarului de la Ovidiu, George Scupra iar la alegerile locale de anul trecut a candidat pentru un mandat de consilier județean, la care a renunțat ulterior.


PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Citește și:

Un liberal constănțean renunță la mandatul de consilier județean. A ales statutul de funcționar public

Președintele CJ Constanța, Mihai Lupu și-a făcut echipa. Și-a desemnat consilierii personali, pe administratorul județului dar și pe șeful Corpului de Control (documente)
 

Tags: Mihai Lupu


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii