Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:16 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Pentru ce au emis contravenţii poliţiştii locali din Constanţa

ro

24 Jan, 2018 00:00 1190 Marime text
Poliţiştii locali din cadrul Direcţiei Generale Poliţia Locală au acţionat pe raza municipiului Constanţa în scopul verificării, respectării prevederilor legale privind verificarea avizului program de funcţionare emis de autoritatea publică locală, respectarea legalităţii executărilor de construcţii, precum şi pentru combaterea faptelor antisociale cu privire la comerţul ilicit desfăşurat pe domeniul public.
 
În urma verificărilor efectuate, au fost aplicate 11 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 8.500 de lei. Pentru patru agenţi economici s-a dispus sancţiunea complementară de obţinere a actului administrativ aviz program de funcţionare în termen de 30 de zile.
 
Trei persoane fizice au fost amendate contravenţional cu suma de 500 de lei, fiecare pentru acte de comerţ ambulant. În ceea ce priveşte respectarea prevederilor Legii nr. 50/1991, privind autorizarea lucrărilor de construire pentru patru contravenienţi, poliţiştii locali au dispus măsurile complementare de: oprire a lucrărilor de la comunicarea procesului-verbal, obţinerea autorizaţiei de construire în termen de 90 de zile, în caz contrar, desfiinţarea lucrărilor executate nelegal.
 
Astfel de activităţi se vor derula zilnic, în scopul prevenirii şi combaterii încălcării normelor legale în vigoare.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii