Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:57 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Pentru 25 de ani Mangalia vrea delegarea gestiunii serviciului de producere şi distribuţie a energiei termice

ro

26 Oct, 2013 00:00 1320 Marime text
Administraţia publică locală din Mangalia vrea să delege gestiunea serviciului public de producere, transport, distribuţie şi furnizare a energiei termice în sistem centralizat din localitate. Decizia privind delegarea gestiunii acestui serviciu a fost luată prin Hotărârea 332/25.07.2013 a Consiliului Local Municipal Mangalia.

Serviciul care urmează a fi prestat constă în: servicii/activităţi specifice de producere, transport, distribuţie şi furnizare a energiei termice în sistem centralizat, stabilind nivelurile de calitate şi condiţiile tehnice necesare funcţionării acestui serviciu în condiţii de eficienţă şi siguranţă, în cele 30 de centrale termice, trei puncte termice, transportul şi distribuţia prin reţele, lungimea traseului fiind de 17,2 km, module termice, aparate de măsurare a energiei termice şi aparate de măsurare a energiei electrice consumate.

De remarcat este durata serviciului de delegare a gestiunii, anume 25 de ani.

Garanţia de participare va fi în sumă de 66.000 de lei şi trebuie să fie depusă la vedere, împreună cu oferta, în vreme ce perioada de valabilitate a garanţiei de participare este de 90 de zile.
Termenul limită de depunere a ofertelor este 25 noiembrie, ora 10.00, urmând ca ofertele să fie deschise în aceeaşi zi, la ora 13.00.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii