Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:41 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Pasarela din Mamaia la niciun an de la inaugurare Gardul de protecţie a început să ruginească, iar accesul se face din apă! (galerie foto)

ro

16 Apr, 2013 00:00 10718 Marime text
Pasarela din Mamaia, inaugurată de primarul Radu Mazăre cu fast în luna iunie a anului 2012, a fost uitată de autorităţi pe timpul iernii, fiind supusă degradării. Gardul de protecţie a început să ruginească, iar accesul pe ponton nu mai este posibil. Pasarela a fost „înghiţită” de mare, iar pentru a putea urca pe ponton, turiştii care vor veni de 1 Mai pe litoral vor trebui să intre în apa rece, ce trece de genunchi, aceasta dacă nu cumva vizitatorii se vor rezuma la a face doar o poză în dreptul pasarelei, care la niciun an de la inaugurare pare a fi devenit istorie. 

Amintim că pasarela amplasată în Marea Neagră, pornea în vara anului trecut de pe plaja din dreptul hotelului Victoria, prelungindu-se în apă pe o distanţă de aproximativ 420 de metri în larg şi finalizându-se printr-un debarcader pentru acostarea ambarcaţiunilor de agrement pentru turişti. Valoarea investiţiei derulate de Primăria Constanţa a fost de patru milioane de lei, bani proveniţi de la fostul Minister al Dezvoltării Regionale şi Turismului, contribuţia Primăriei Constanţa fiind de 580 mii de lei.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii