Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:11 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Oraşul Techirghiol, în plin proces de modernizare Edilii investesc în dezvoltarea staţiunii şi în valorificarea lacului Techirghiol

ro

16 Apr, 2014 00:00 2977 Marime text
Oraşul Techirghiol ar fi un competitor de temut în cazul în care s-ar face un top al celor mai frumoase locuri din Dobrogea. Şi asta pentru că administraţia publică are planuri mari în ceea ce priveşte dezvoltarea localităţii. Infrastructura turistică a oraşului este una dintre priorităţile edilului-şef Adrian Stan. „Aşteptăm deja de aproximativ doi ani finalizarea unui proiect important. Este vorba despre un fel de piscină realizată pe lacul Techirghiol, un proiect de aproximativ 1.100.000 de euro.

Pe 26 aprilie, constructorul ne va preda lucrarea“, a declarat primarul Adrian Stan.
Mai precis, piscina face parte dintr-un proiect mult mai amplu de amenajare a unui centru de recreere pe malul lacului Techirghiol, de care se vor bucura în special copiii. În imediata apropiere a centrului, după reabilitarea malurilor lacului vor fi construite şi o pistă pentru biciclişti, o grădină, dar şi o porţiune de plajă, care va fi amenajată corespunzător. „Pentru această lucrare cu fonduri europene avem şi noi, Consiliul Local Techirghiol, o contribuţie de 50%“, a adăugat edilul Adrian Stan.

În altă ordine de idei, primarul ne-a mărturisit că, de Paşti, slujba de Înviere îl va găsi la mănăstirea din Techirghiol, acolo unde „va fi, ca de fiecare dată, o atmosferă care ne aduce cu sufletul mai aproape de Dumnezeu“. De asemenea, tot cu ocazia sărbătorilor pascale, aleşii locali de la Techirghiol distribuie în această săptămână aproximativ 500 de pachete persoanelor defavorizate din localitate.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii