Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:12 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Oraşul Ovidiu înverzeşte pe zi ce trece. Acţiune amplă de plantare

ro

25 May, 2020 00:00 2517 Marime text
  • Săptămâna trecută administraţia publică locală Ovidiu a finalizat o acţiune de plantare de copaci.
  • Administrația publică locală a promis că va continua astfel de acţiuni şi în alte zone ale orașului


Administraţia publică locală Ovidiu se gândeşte nu doar la dezvoltarea infrastructuirii localităţii, dar şi la sănătatea locuitorilor oraşului, motiv pentru care, săptămâna trecută, a finalizat o acţiune de plantare de copaci.


Astfel, în în zona blocurilor CD din oraşul Ovidiu au fost sădiţi 760 de salcâmi. Mai mult, administrația publică locală a promis că va continua astfel de acţiuni şi în alte zone ale orașului. Prin urmare, oraşul Ovidiu va deveni tot mai verde. „Vom continua şi în alte zone ale oraşului cu crearea de noi locuri împădurite!“ au anunţat reprezentanţii Primăriei Ovidiu.



 

Parcare auto, amenajată de Primăria Ovidiu

În altă ordine de idei, Primăria Ovidiu va amenaja un acces şi o parcare auto în oraş, în zona bloc AM4-OV7. În acest sens a fost solicitat de la Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa acord de mediu. Ulterior, Agentia pentru Protectia Mediului Constanta a anunţat publicul interesat că nu este necesară efectuarea evaluarii impactului asupra mediului pentru proiectul: „Amenajare alee acces şi parcare auto publică“, propus a fi amplasat în oraşul Ovidiu, zona bloc AM4-OV7.
 

Hramul bisericii

Locuitorii orașului Ovidiu au serbat, sâmbătă, 23 mai, hramul bisericii Sfântul Ioan Rusul, biserică situată pe strada E, lângă podul de cale ferată. La sluba oficiată de arhiepiscopul Tomisului IPS Teodosie, alături de un sobor de preoţi şi diaconi, au participat zeci de enoriaşi din oraş. Aceştia au ascultat în curtea lăcaşuui de cult Utrenia şi Acatistul Sfântului Ioan Rusul, Sfânta Liturghie Arhierească şi moliftele Sfîntului Vasile cel Mare.


Citeşte şi:

O nouă parcare auto, amenajată de Primăria Ovidiu

Post vacant, scos la concurs de Primăria Orașului Ovidiu
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii