Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:30 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Oportunităţi de afaceri pentru femeile din Regiunea Sud-Est 15 localnice din Cumpăna vor avea o „Şansă la un viitor mai bun“ (galerie foto)

ro

25 Mar, 2015 00:00 2018 Marime text
Primarul comunei Cumpăna, economist Mariana Gâju, a participat, alături de funcţionari publici din cadrul Serviciului Public de Asistenţă Socială Cumpăna, la masa rotundă cu tema „Oportunităţi de afaceri pentru femeile din Regiunea Sud-Est“. Acţiunea face parte din proiectul „Egalitate pe piaţa muncii! Şansa TA la un viitor mai bun!“, implementat de Agenţia Naţională Antidrog, în parteneriat cu Loop Operations şi cofinanţat din Fondul Social European, prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 - 2013.

Proiectul se doreşte a contribui la creşterea oportunităţilor de angajare pentru femeile aparţinând grupurilor vulnerabile, în vederea creării unei pieţe a muncii incluzive. Evenimentul s-a derulat ieri, la Constanţa. În cadrul acestui proiect, Primăria Cumpăna, reprezentată legal de primar economist Mariana Gâju, va organiza, prin intermediul Serviciului Public de Asistenţă Socială de la nivelul localităţii, o întâlnire cu 15 femei provenind din medii vulnerabile, aflate în risc. Masa rotundă va avea loc mâine, începând cu ora 11.00, la sediul Centrului de asistenţă medico-socială din comuna Cumpăna.

„Evenimentul de astăzi (n.r. ieri) face parte dintr-un demers mai amplu în cadrul căruia organizatorii şi-au propus să analizeze problema excluziunii sociale şi profesionale a femeilor aparţinând grupurilor vulnerabile, cauzată în special de absenţa unei educaţii adecvate şi a abilităţilor necesare pentru ocuparea unui loc de muncă, şi identificarea soluţiilor pentru reintegrarea acestor persoane în câmpul muncii, dar şi identificarea oportunităţilor de afaceri existente în regiunea Sud-Est“, a explicat primarul comunei Cumpăna, Mariana Gâju.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii