Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:21 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Operatorii economici debitori, notificaţi de municipalitate. Nu şi-au plătit taxele datorate pentru desfăşurarea activităţilor pe raza municipiului Constanţa (document)

ro

26 Feb, 2018 00:00 1397 Marime text
Operatorii economici care deţin aviz program de funcţionare sau autorizaţie de funcţionare pentru desfăşurarea activităţii de alimentaţie publică emise în anii anteriori şi nu şi-au achitat obligaţiile financiare cu privire la plata taxelor datorate pentru desfăşurarea activităţilor economice pe raza municipiului Constanţa, ce au fost notificaţi de Serviciul Autorizare operatori economici din cadrul Primăriei Municipiului Constanţa, trebuie să facă dovada achitării datoriilor până la data de 26.03.2018. Plata se poate efectua la casieriile Primăriei Municipiului Constanţa sau la agenţiile SPIT Constanţa.

Documentul de plată va conţine specificaţia denumirii taxei, respectiva viză autorizaţie de funcţionare pentru desfăşurarea activităţilor de alimentaţie publică sau viză aviz program de funcţionare, după caz. Dovada plăţii se va face la birourile din cadrul Centrului de Informare pentru Cetăţeni sau onine, pe adresa de e-mail agenţi.economici@primaria-constanta.ro.
În caz de neplată, recuperarea taxelor restante se va face prin Serviciul Public de Impozite şi Taxe Constanţa.

În secţiunea „Documente“ puteţi vizualiza lista agenţilor economici care nu şi-au achitat obligaţiile financiare cu privire la plata taxelor datorate pentru desfăşurarea activităţilor economice pe raza municipiului Constanţa.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii