Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:35 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ochii soacrei pe străzile din Cernavodă Mariana Mircea astupă gropile din oraş cu pavele

ro

04 Apr, 2012 02:23 3799 Marime text
cernavoda_pavele_1.jpgÎn campania electorală din 2008, actualul primar din Cernavodă, Mariana Mircea, îl acuza pe contracandidatul liberal, Gheorghe Hânsă, de faptul că a pus pavele pe trotuare şi că a furat mulţi bani făcând această operaţiune. Istoria se repetă, având-o de această dată în rolul principal pe doamna primar, care de la începutul lunii martie a inaugurat operaţiunea „paveliada".

Democrat-liberalii din Cernavodă reclamă faptul că primăriţa „pune pavele ca să astupe gropile din oraş". „Avem străzile pline de pavele. Închipuiţi-vă că aşa e tot oraşul. Vechile pavele nu erau degradate, dar au fost înlocuite.

cernavoda_pavele_3.jpgNu pricepem de ce pavelele se montează pe stradă şi nu pe trotuare, acolo unde este locul lor. Mai mult, democrat-liberalii susţin că primăriţa ar avea aranjamente cu societatea din Bucureşti care execută lucrările de schimbare a pavelelor. Este o reabilitare totală a centrului, care ne costă 7 milioane de lei din buget. Este o cheltuială inutilă", spun reprezentanţii PDL Cernavodă.

Stoian Andrei Ionuţ, preşedintele organizaţiei de tineret a PDL, spune la rândul său că nu a mai văzut nicăieri în ţară ca gropile din asfalt să fie acoperite cu pavele. „Au fost puse cu nesimţire... prin unele părţi sunt câte 2-3 pavele... că era o gropiţă mică. Vă daţi seama cum se văd. Dacă le punea iarna, când nu se putea turna ciment, înţelegeam. Sau dacă puteau fi recuperate. Dar acum deja insistă peste tot cu pavele.

cernavoda_pavele_22.jpgPărerea noastră este că pavelele îşi au locul pe trotuar, iar pentru stradă sunt destule materiale pentru a astupa o groapă. Am rămas surprinşi când au început să apară primele pavele pe stradă. Am crezut că e ceva temporar în unele părţi ale oraşului, însă în fiecare zi acestea erau mai des întâlnite. De ce încearcă să bage pe gât cernavodenilor această afacere cu pavele?", mai adaugă Andrei Stoian, liderul tinerilor democrat-liberali din localitate.

Precizăm că primarul localităţii, Mariana Mircea, nu a putut fi contactată pentru un punct de vedere pe acest subiect.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Hansa 04 Apr, 2012 07:02 M.M. da banii pe prostii si minte de ingheata apele.Si eu mint dar mint frumos.
  • marian 03 Apr, 2012 23:13 eu le-am scos si le-am pus in curte... unele pot fi recuperate..