Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:08 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O surpriză îi aşteaptă la început de an şcolar Din toamnă, elevii din Grădina vor avea teren de sport

ro

18 Jun, 2014 00:00 2085 Marime text
În comuna Grădina se lucrează de zor. La fel ca într-un furnicar, lucrurile se fac treptat şi în beneficiul întregii comunităţi. Unul dintre programele de dezvoltare locală, în valoare de 100.000 de lei, vizează reabilitarea unui bazin de apă, din care se va alimenta o întreagă localitate.
„Acum câteva zile, am demarat lucrările de reabilitare a bazinului de apă din satul Cheia. Acesta fusese construit în anul 1997 şi începuse să crape, căzând din el bucăţi de tencuială. Cel mai probabil, lucrările vor fi finalizate luna viitoare, investiţia ridicându-se la suma de 90.000 de lei“, a declarat primarul comunei, Gabriela Iacobici.

Tinerii şi elevii din comună, prioritatea aleşilor locali

În altă ordine de idei, pentru că viitorul unei comunităţi este reprezentat de tineri, primarul sprijină elevii şi îi încurajează să nu uite de învăţătură nici în vacanţa mare. „Peste câteva zile, copiii noştri vor încheia anul şcolar, iar cei mai merituoşi elevi vor fi premiaţi de către Primăria şi Consiliul Local Grădina, astfel că, pe lângă tradiţionalele diplome, elevii care obţin premiile I, II sau III la şcoală, dar şi cei cu menţiuni vor primi şi cărţi, pe care sperăm să le parcurgă cu plăcere în timpul liber. Neavând posibilitatea de ajunge foarte des la o bibliotecă, considerăm că astfel încurajăm copiii să nu se abată de la calea ştiinţei“, a spus primarul Gabriela Iacobici.
O altă investiţie a administraţiei locale Grădina îşi propune construirea terenului de sport pentru Şcoala Gimnazială nr.1 din localitate. „În scurtă vreme, elevii se vor bucura de cel mai modern teren de sport, prevăzut cu gazon artificial, unde copiii noştri să se poată juca în siguranţă. Şi aici au început lucrările, care sperăm să fie finalizate astfel încât, chiar pe 15 septembrie, când micuţii noştri se vor întoarce pe băncile şcolii, să inaugurăm acest teren de sport. Este o dorinţă mai veche a noastră, de aceea am alocat suma de 250.000 de lei pentru realizarea ei“, a adăugat şeful administraţiei locale de la Grădina.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • ciocan sorin gabriel 21 Jun, 2014 12:05 Felicitari pentru tot ce ati reusit sa realizati si sa va ajute dumnezeu sa duceti la bun sfirsit tot ce vati propus sa realizati dar de nu va suparati acceptati si un mic sfat de la mine un mic si umil specialist in terenuri sportive AVETI MARE GRIJA CUM SI CUI AI ACORDATI MAREA ONOARE DE A PUNE IARBA ARTIFICIALA NU SE PUNE ASA USOR SI NU O PUNE ORICINE pentru a dura mult tre sa pui pasiune si experienta in aceste lucruri sunt detalii mici dar foarte inportante sper sa aveti persoana giuste , in caz de nu an august cand venim acasa promit sa va dau o mana de ajutor as fi mandru sa ajut si eu la faurirea unui lucru frumos de care vor beneficia copii satului