Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:44 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O mie de daruri vor fi împărţite în Topraisar

ro

11 Dec, 2013 00:00 1681 Marime text
Primăria şi Consiliul Local Topraisar reia în această perioadă o campanie devenită tradiţie şi aşteptată de fiecare dată cu bucurie de copiii comunei.

Primarul Gheorghe Stelian susţine că o mie de copii vor primi daruri de Crăciun. Cadourile vor fi împărţite elevilor de profesori, după data de 17 decembrie, în cadrul serbărilor festive, organizate la şcoală sau la căminele culturale. „Ca în fiecare an, toţi copiii vor primi dulciuri din partea autorităţii locale. Nu numai că le facem o mare bucurie copiilor, dar prin ei reuşim să ajungem în casele familiilor din Topraisar, cărora le urăm sărbători fericite”, a precizat şeful autorităţii locale.

Primarul Gheorghe Stelian a menţionat că prioritatea autorităţii locale o reprezintă la această dată proiectul privind amenajarea unui drum de exploatare agricolă. Drumul, ce  se va întinde pe o suprafaţă de 12 kilometri şi va ocoli localitatea Topraisar, fiind destinat traficului utilajelor agricole, va fi gata, potrivit contractului, în septembrie anul viitor.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii