Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:22 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O feerie de lumini a cuprins oraşul Hârşova În centru a fost montat un brad înalt de 15 metri (galerie foto)

ro

10 Dec, 2013 00:00 2282 Marime text
O feerie de lumini şi culori vesteşte sosirea sărbătorilor la Hârşova. În centrul oraşului şi pe străzile principale au fost montate instalaţii cu zeci de leduri multicolore. Bucuria sărbătorilor o aduce, şi-n acest an, un brad înalt de 15 metri, împodobit în centrul civic al oraşului. Zona de centru, placată în vară cu marmură, s-a transformat acum într-un loc preferat de cetăţeni pentru întâmpinarea sărbătorilor de iarnă. Potrivit şefului autorităţii locale, iluminatul festiv a fost inaugurat în data de 1 decembrie. Beculeţele vor sta aprinse până pe data de 6 ianuarie 2014, când este sărbătorit Sfântul Ioan Botezătorul.
Edilul susţine că, faţă de anul trecut, au intervenit modificări majore în privinţa iluminatului festiv.
„Nu am avut niciodată un brad mai frumos. Noaptea este o adevărată feerie de lumini”, a spus edilul Tudor Nădrag.
Cu toate acestea, primarul oraşului Hârşova declară că nu a investit bani în plus în iluminatul festiv. „Am folosit instalaţiile din anii anteriori, însă echipa Primăriei le-a montat de aşa manieră încât oraşul este mai frumos ca niciodată”.
Şeful autorităţii locale a precizat că 1.400 de copii au primit pachete cu dulciuri de la Moş Nicolae. Şi Moş Crăciun va sosi în oraş, ceva mai devreme. Vineri, pe data de 13 decembrie, copiii se vor bucura de darurile lui Moş Crăciun, a spus edilul.
O altă veste bună primită de localnici la sfârşit de an este referitoare la drumurile de exploatare agricolă. Primarul a declarat că de trei săptămâni se circulă pe cele trei drumuri, şi că joia trecută a avut loc recepţia lucrărilor. Edilul a precizat şi că „drumurile sunt utile, fiind asigurat accesul la Vadu Oii, Apele Termale, Grupul Şcolar Carsium şi la ferma de oi”.
Primarul Tudor Nădrag a precizat că în noul an, prioritatea autorităţii locale o reprezintă depunerea de proiecte pentru accesarea de fonduri europene aferente sesiunii 2014-2020.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii