Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:39 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Numele lui Robert Boroianu, vehiculat în PNL pentru Primăria Constanţa

ro

02 Sep, 2014 00:00 2309 Marime text
De viitoarele alegeri locale ne despart mai puţin de doi ani, dar nu este un secret pentru nimeni faptul că, la Constanţa, mandatul de primar nu a mai reprezentat, în ultimii ani, o miză, astfel că partidele fie nu şi-au desemnat candidaţi în lupta cu Radu Mazăre, fie au avut candidaţi slabi sau, dacă nu slabi, insuficient promovaţi.

Dacă la scrutinul din iunie 2012, liberalii constănţeni au fost forţaţi, în virtutea mariajului USL, să susţină candidatura lui Radu Mazăre la Primăria Constanţa, pentru 2014 ei discută, se pare, mai multe variante de candidaturi. Una dintre acestea este, potrivit unor surse, cea a lui Robert Boroianu, devenit recent preşedinte al Organizaţiei Municipale a PNL Constanţa. Amintim că, potrivit celei mai recente declaraţii de interese, completată pe 2 iunie, Robert Aurel Boroianu este director direcţie la Compania Naţională de Transport al Energiei Electrice „Transelectrica“ SA. El este, de asemenea, acţionar la SC Gepeto Impex SA şi la SC Euro Gepeto SA.

Căsătorit şi tatăl a patru copii, tânărul Robert Boroianu nu este însă un nume care se bucură de notorietate în municipiul Constanţa. Nu încă, susţin colegii săi din PNL Constanţa, în opinia cărora el are şanse să crească. Tot aceştia explică şi că, pentru moment, desemnarea unui candidat pentru Primăria Constanţa este prematură şi că, în orice caz, aceasta nu va fi făcută decât după derularea mai multor sondaje de opinie.
Reamintim şi că, în luna august a acestui an, Boroianu i-a luat locul, la conducerea Organizaţiei Municipale a PNL Constanţa, deputatului Victor Manea, dar şi că filiala a obţinut, sub „bagheta“ lui Manea, un scor foarte slab la alegerile europarlamentare din acest an.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii