Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:49 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Număr de telefon pentru reclamaţii, în cadrul campaniei „Păstrează Constanţa Curată!“

ro

16 Jul, 2018 00:00 4561 Marime text
Primăria Constanţa şi Direcţia Generală Poliţia Locală a lansat pe 10 iulie campania „Păstrează Constanţa Curată!“. În cadrul campaniei de informare şi conştientizare, angajaţii Direcţiei Generale Poliţia Locală împart flyere, pliante de informare în malluri, hoteluri din municipiu şi din staţiunea Mamaia. Afişele campaniei sunt deja prezente şi în autobuzele RATC, dar şi în unităţile de alimentaţie publică, acolo unde agenţii economici şi-au dat acordul.

Campania se adresează atât constănţenilor, cât şi turiştilor aflaţi pe litoral, care au la dispoziţie un număr de telefon unde pot face sesizări prin utilizarea aplicaţiei WhatsApp ( 0799606142).
 
Această iniţiativă a municipalităţii a fost anunţată de primarul Decebal Făgădău în momentul în care a făcut public raportul campaniei de primăvară 2018 „Curăţăm Constanţa noastră“, la care au participat peste 2.500 de constănţeni.

Citeşte şi:
 
Sesizări în aplicaţia WhatsApp O nouă campanie de curăţenie lansată de municipalitate - „Păstrează Constanţa Curată!“ (galerie foto)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii