Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:19 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Nu mai are loc în sediul Primăriei! Viceprimarul Cocargeanu a decis să-și mute biroul

ro

07 Dec, 2020 00:00 4726 Marime text
  • Viceprimarul municipiului Constanța, Florin Cocargeanu, a decis să-și mute biroul din clădirea primăriei în fostul sediu al SPIT de pe strada Sulmona
  • Cei doi viceprimari ai municipiului Constanța împart același birou și nu-și pot desfășura activitatea în condiții normale, celălalt birou al viceprimarilor fiind ocupat de consilierii primarului Vergil Chițac
  • Viceprimarul USR coordonează Serviciul Amenajări Urbane, Serviciul Gestionare Spaţii Verzi, Compartimentul Studii și Proiecte Economice și Compartimentul Gestionarea Bazei Materiale a Unităților de Învățământ Preuniversitar

Viceprimarul municipiului Constanța, Florin Cocargeanu, a decis să-și mute biroul din clădirea primăriei în fostul sediu al SPIT de pe strada Sulmona.
Motivul: lipsa de spațiu, spune aceasta.

Cei doi viceprimari ai municipiului Constanța, Cocargeanu și Ionuț Rusu, împart același birou și nu-și pot desfășura activitatea în condiții normale, celălalt birou al viceprimarilor fiind ocupat de consilierii primarului Vergil Chițac.

“Stăm amândoi într-un birou și nu putem lucra așa. Ne suprapunem întâlnirile și am căutat o soluție. Pentru mine, nu biroul sau locul în care se află sunt importante ci ceea ce reușesc să fac. Nu m-a scos nimeni din primărie, nu mi-a impus nimeni nimic”, a spus Cogarceanu, care a adăugat că mutarea este una temporară.
Viceprimarul USR coordonează Serviciul Amenajări Urbane, Serviciul Gestionare Spaţii Verzi, Compartimentul Studii și Proiecte Economice și Compartimentul Gestionarea Bazei Materiale a Unităților de Învățământ Preuniversitar.

Este de profesie economist, absolvent al liceului Mircea cel Bătrân, și al Facultății de Științe Economice din cadrul Universității Ovidius din Constanța. A fost vice-campion național de juniori la volei și a reprezentat România la Balcaniada de volei pe plajă și a jucat doi ani în divizia națională. A lucrat timp de 15 ani în mediul privat. Cocargeanu a fost coordonatorul USR în campania de la locale pentru municipiul Constanța.

Citește și:

Alianța USR PLUS îl propune pe Florin Cocargeanu pentru postul de viceprimar al municipiului Constanța

A fost ședință de CLM. Au fost aleși viceprimarii Constanței și s-au constituit comisiile permanente de specialitate

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • maria 07 Dec, 2020 13:08 Dle .vice primar ,avem aprobare pentru toaletarea copacilor de pe str. Ctin .Bratescu.in dreptul locuintei cu nr.26, din anul 2017. Cu toate insistentele noastre la dna Bela ,pentru rezolvarea problemei,situatia a ramas neschimbata.Exista pericol sa fie afectate stilpul de iluminat si locuinta mentionata.Poate dvs.veti avea o abordare constructiva. Multumesc.