Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:28 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Nu aveţi aer în microbuz? „Vedeţi că este un ciocănel de spart geamul!“

ro

29 Sep, 2015 00:00 1161 Marime text
Pe site-ul domnuleprimar.ro, cetăţenii postează diverse sesizări la care nu primesc răspuns de la autorităţile locale, însă ei perseverează. Multe dintre aspectele semnalate persistă de mult, un exemplu în acest sens fiind condiţiile improprii în care se circulă cu microbuzele. Situaţia este reconfirmată, recent, de o anume Daniela P.
 
Pe site-ul respectiv, la data de 24 septembrie, constănţeanca a postat o sesizare care ar trebui să fie luată în considerare atât de Primăria Constanţa, cât şi de angajaţii ANAF. Din text reiese faptul că femeia circulă frecvent şi de mult timp cu microbuzele de pe linia 305, iar aspectele prezentate persistă fără ca instituţiile abilitate să intervină şi să ia măsurile care se impun.
 
Pentru a vă forma o părere şi a veni în sprijinul celor care ar trebui să reglementeze lucrurile, vă prezentăm textul integral al postării Danielei P. „Pe linia 305 maxi taxi călătoresc de mult timp şi am făcut de câteva ori sesizări la oficiul de reclamaţii privind condiţiile de transport. Ieri-dimineaţă, am urcat în maşina CT 45 GMS, în care nu puteai respira (nu e prima dată) din cauza gazelor, a noxelor emise de maşină (fier vechi, de fapt), iar geamul din faţă nu se deschidea, deoarece era blocat. Fiind foarte aglomerat şi de nerespirat, am rugat şoferul să ne ajute să deblocheze geamul, dar răspunsul a fost: «Vedeţi că este un ciocănel de spart geamul.» Nu vreau să cad în penibil, dar este cel mai mizerabil mijloc de transport această linie 305.
 
Mai mult de atât, scaunele sunt rupte, nu există o bară de care să te poţi ţine, în niciuna dintre zile nu se eliberează bilet de călătorie, deoarece graficul nu se respectă, numărul pasagerilor este cu mult peste limita locurilor disponibile, călătorind în condiţii improprii.

Sper să audă totuşi cineva care să poată stopa această bătaie de joc, deoarece această linie, care este foarte solicitată, trebuie să devină un mijloc de transport civilizat, de bun-simţ, şi să nu ne mai trateze (cei care conduc afacerea) cu atâta nepăsare şi lipsă de respect. Vă mulţumesc.“
 
Poate, acum, cineva se va sesiza şi va acţiona în consecinţă, pe toate mijloacele de transport călători private care îi deservesc pe constănţeni, aspecte precum cele semnalate anterior fiind reclamate şi pe alte trasee.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii