Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:59 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Noile declaraţii de avere ale aleşilor din CJC Social-democrata Ecaterina Prodan, aceeaşi SupeRNova din 2001 (documente)

ro

07 Jul, 2014 00:00 2438 Marime text
Aleşii locali, demnitarii, persoanele cu funcţii de conducere şi control şi funcţionarii publici aveau obligaţia ca, până la data de 15 iunie, să îşi depună sau să îşi actualizeze declaraţiile de avere aferente anului 2013.

Pe site-ul Consiliului Judeţean Constanţa (CJC) au început, cu unele excepţii, să fie încărcate declaraţiile de avere şi de interese ale consilierilor judeţeni, pentru anul fiscal încheiat. Redacţia cotidianului ZIUA de Constanţa va prezenta, pe rând, averea şi interesele declarate de aleşii judeţeni.
Potrivit declaraţiei sale de avere, fostul consilier local şi actualul consilier judeţean USL Ecaterina Prodan nu deţine nici terenuri, nici clădiri. Social-democrata are un autoturism Dacia SuperNova, fabricat în 2001, dobândit prin cumpărare. Nu are conturi şi depozite bancare, plasamente sau investiţii directe, dar nici datorii.
La rubrica „Venituri“, regăsim pensia sa, în valoare de 13.044 de lei, pe cea a defunctului său soţ, Nicolae Prodan, de 18.933 de lei, precum şi indemnizaţia de handicap, în sumă de 2.808 lei. Amintim că, la începutul lunii aprilie, Nicolae Prodan a trecut în nefiinţă, după o suferinţă îndelungată.
La acelaşi capitol mai figurează o „restanţă indemnizaţie comisie consilier“, din partea Consiliului Local Municipal Constanţa, încasată în anul fiscal anterior completării declaraţiei de avere, în valoare de 9.312 lei, precum şi indemnizaţia de consilier în cadrul CJC, care, anul trecut, a fost în valoare de 8.670 de lei.

Interese  

Dacă declaraţia de avere este relativ „săracă“, nu acelaşi lucru se poate spune şi despre cea de interese. Aşa cum reiese din ultimul document completat şi publicat pe site-ul CJC, Ecaterina Prodan este preşedintele Organizaţiei Judeţene de Seniori a PSD, membru al Biroului Executiv al Organizaţiei Judeţene a PSD, dar şi membru în Consiliul Naţional al PSD. Totodată, deţine funcţia de vicepreşedinte al Organizaţiei Naţionale de Seniori a PSD.
 
În secţiunea documente, puteţi consulta declaraţiile de avere şi de interese ale consilierului judeţean Ecaterina Prodan, începând cu anul 2012, când a fost aleasă membră în CJC.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii