Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:07 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Noile declaraţii de avere ale aleşilor din CJC Agoniseala lui Petrică Munteanu, consilierul plătit de Primăria Constanţa (documente)

ro

26 Jul, 2014 00:00 2915 Marime text
Aleşii locali, demnitarii, persoanele cu funcţii de conducere şi control, dar şi funcţionarii publici aveau obligaţia ca, până la data de 15 iunie, să îşi depună sau să îşi actualizeze declaraţiile de avere aferente anului 2013. Pe site-ul Consiliului Judeţean Constanţa (CJC) au fost publicate, conform legii, declaraţiile de avere şi de interese ale aleşilor judeţeni, aferente anului fiscal încheiat. Redacţia cotidianului ZIUA de Constanţa va prezenta în fiecare zi averea şi interesele declarate de aleşii judeţeni.

Consilierul judeţean Petrică Munteanu, directorul Direcţiei Organizare Evenimente din cadrul Primăriei Constanţa, deţine, potrivit declaraţiei sale de avere, două terenuri: unul dobândit prin cumpărare, în 2007, în suprafaţă de 330 mp, şi unul achiziţionat în 2008, având o suprafaţă de 1.291 mp.
La capitolul „Clădiri“, în declaraţia lui Munteanu figurează două locuinţe (nu este specificată categoria acestora): una dobândită prin cumpărare, în 1980, în suprafaţă de 64 mp, şi alta dobândită în 2011, în urma unui schimb de locuinţă, având aceeaşi suprafaţă.

Petrică Munteanu nu deţine bunuri mobile şi nici bunuri sub formă de metale preţioase, bijuterii, obiecte de artă şi de cult, colecţii de artă şi numismatică, obiecte care fac parte din patrimoniul cultural naţional sau universal, a căror valoare însumată depăşeşte 5.000 de euro. Nu are nici conturi şi depozite bancare, nici plasamente şi investiţii directe, dar nici datorii. În calitate de consilier judeţean, în anul anterior completării declaraţiei de avere, social-democratul a încasat un venit de 8.670 de lei. Ca director executiv în cadrul Primăriei municipiului Constanţa, Petrică Munteanu a obţinut un salariu de 45.671 de lei.
Aşa cum reiese din declaraţia sa de interese, Petrică Munteanu este acţionar (50%) în SC Petrion Servicii Maritime SRL Constanţa şi are şi calitatea de membru în cadrul Sindicatului Liber al Salariaţilor din Administraţia Publică Constanţa.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii